Buyut

25 January 2013 | Posted by Admin

Opo, magih biso
Sun kumpul maning kiro-kiro
Opo, magih biso
Sun bareng maning kiro-kiro

Baca Detail

Palah Pilih

25 May 2013 | Posted by Admin

Palah pilih, luru kekasih
Durung ana, cocok ning ati
Ana lanang ganteng, watir nyebelaken
Cinta lara ning weteng

Baca Detail

Telung November

17 February 2013 | Posted by Admin

Wis ono telung november, aku ora ketemu
Cah ayu sing dadi pepujanku
Aku kangen eseme, kangen opo apane
Nanging seprene kowe durung biso tak pethu’ke

Baca Detail