Ilang Tanpo Aran

15 March 2013 | Posted by Admin

Ndak lali ning endi paranmu,
Tekan suroboyo, nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas,
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji, kapan anggonmu bali..

Baca Detail

Dewa Asmara

23 October 2012 | Posted by Admin

Sepisanan, aku ngajak kenalan
Udan grimis, riwis-riwis adem tenan
Aku mesem, lungguh jejer sesandingan
Gandeng tangan, kenangan tak terlupakan

Baca Detail

Ketemu

27 September 2012 | Posted by Admin

Wis sawetoro, suwe anggonku ninggalke
Konco-konco kabeh, lan mitro sejati

Baca Detail

Jalak Kuning

05 August 2012 | Posted by Admin

Nembe nemoni, wong bagus kaya sampean
Akeh wong ngganteng, bli ganteng kaya si kakang
Wonge rada ireng, kaya keong ning sawah
Yen man..ndheng…, ati kegoda

Baca Detail