Sepat Rawa

01 May 2013 | Posted by Admin

Tulung kakang, poma aja ninggalaken
Selawase kula ning sampean demen
Montal-mantil, kula edan lanang
Ora kuat, kaya dijaran digoyang

Baca Detail

Gadugno

27 June 2012 | Posted by Admin

Angin hang semilir,
Tulung gadugno kangen isun iki
Nong larene hang ono ring kono,
Mergo kangen wis keliwat yoro

Baca Detail

Lek Lekan

05 June 2012 | Posted by Admin

Pr :
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Marakake loro ayan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Bloboke sak gede macan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan,[tangtingtang tingtang tingtung]

Baca Detail