Minah

27 February 2013 | Posted by Admin

Aduh minah…, tek enteni awit bocah
Janji nek rampung sekolah, kowe karo aku nikah
Aduh du du du duuuh minah, sebab pengaruh rupiah
Kowe siki dadi owah, pengin urip serba mewah

Baca Detail

Kepiting Ucul

16 October 2012 | Posted by Admin

Kepiting dibanda, ucul sing taline
Bahaya capite, jail ning sapa bae
Ngulati mangsane….

Baca Detail

Kebelet Kawin

18 March 2013 | Posted by Admin

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Baca Detail

Ngerasani Jaran

31 January 2013 | Posted by Admin

Lk :
Timbang riko meneng lungguh dewekan
Nono digawe aju mikiri paran
Pr :
Paran sih kang katone penting temenan
Ojo-ojo riko arep rasan-rasan

Baca Detail

Ngempang

11 July 2012 | Posted by Admin

Sun takoni hey siro obahe wit-witan
Opo tah salah mekar merujuke kembang
Kembang welase asih hang sun sandhang
Kok mung biso mung dadi warang

Baca Detail