Ngajak Balen

26 June 2012 | Posted by Admin

Sing bengen wis aja, aja ditangisi
Lan wis ora usah, sampean getuni
Percuma sampean teka, kula ora nerima
Wis cukup rasane , kula digawe lara

Baca Detail

Balik Subuh

05 April 2013 | Posted by Admin

Jam papat esuk, ayam jago kukuruyuk
Sampe waya jam lima, sampean nembe teka
Apa kakang, wis ora betah ning umah

Baca Detail

Nikah Tanpo Welas

02 July 2012 | Posted by Admin

Masio mung sak lautan sun lakoni,
Mergo dudu’, karepe ati iki
Kepokso sun nuruti wong tuwe’,
Hang percoyo dudu’ karep isun dewe’

Baca Detail

Karma Ning Dunya

03 July 2012 | Posted by Admin

Akibat, sun demen wong seje
Neng anak, lagi sampe wis klalen
Umah wis gedong, ketinggal kloyong
Akibat, kula berbuat serong

Baca Detail