Bocah Kae

21 November 2012 | Posted by Admin

Bocah kae sing manis rupane,
Sak solahe tansah nggregetake,
Koyo ngopo senengku, yen biso kenalan
Sabendino takjak dolan..

Baca Detail

Uripku

31 July 2012 | Posted by Admin

Semilire angin sore,
Ngadepi udan sing ndadi
Gerimise teko soyo santer

Baca Detail

Ikhlas Isun

26 November 2012 | Posted by Admin

Tinggalane isun hang ngerumati,
Edeng-edeng isun kudu nataki
Mapak sunare hang lamat-lamat,
Petik isun dewekan koyo semat

Baca Detail

Tinggal Cerita

22 December 2012 | Posted by Admin

Rasa atis, waktu ning wayah bengi
Semilir sepoi, angin ngiliri
Cuma ngrungo’na, suara manuk pada nembang
Mbaturi, batin kula sing sepi

Baca Detail