Kbri

16 October 2012 | Posted by Admin

Kalibanteng belok kiri, bocah ayu sing nggemesi
Kalibanteng belok kiri, saben wengi tak parani
Udan ra dadi alesan, margo aku wis kedanan
Kalibanteng belok kiri, cintaku kini bersemi..

Baca Detail