Wadon 2012

21 July 2012 | Posted by Admin

Rai ganteng rejeki seret,
Mace cintane…
Tampang keren langka duite,
Mari demene…

Baca Detail

Nelongso (pop Jawa-sriwidadi)

09 November 2012 | Posted by Admin

Biyen ngendiko, yen bakal ora pewe? ben koyo ngopo
Sumpah prasetyo, kanti tulusing atimu
Ning saikine, sliramu dene tikel ninggalke aku
Janji-janjimu, anane mung lamis wae

Baca Detail

Ing Wates Kutho Prigi

06 October 2012 | Posted by Admin

Neng ndalan kutho iki, aku ra biso lali
Naliko ngeterke, lungamu ing wayah wengi
Lintang lan rembulan, podo melu angancani
Tenane ra lilo, rasane batinku iki

Baca Detail

Apa Maksude

02 February 2013 | Posted by Admin

Lk :
Tek sawang-sawang sing mau, gadis manis pancen ayu
Manis mesem yen gemuyu, arep mendi kakang melu
Pr :
Wong lanang pancen bli sopan, ngrayu wong wadon ning dalan
Sampean aja lok ngganggu, kula iki lagi perlu

Reff :
Lk : perlu dewekan, apa sing gulati? aa?
Pr : aja sembarangan, kulane dianggep apa
Lk : yen adik gelem, tek anggep wong wadon dewek
Pr : aja macem-macem, berarti sampean ngledek

Baca Detail