Mustikane Asem

06 January 2013 | Posted by Admin

Mustika watune asem, lumayan nggo pengasian
Yen kakang ning kula demen, sarate asal disayang

Baca Detail

Pak’e Macul

14 June 2012 | Posted by Admin

Parak esuk pak’e nang kebone, ho…
Manggul pacul karo bontote, he…
Iku sarapane, sak bendinane
Iku kerjanane, sak bendinane

Baca Detail

Eman Ayune

19 February 2013 | Posted by Admin

Eman eman ayune,
Eman eman ning cantike
Blesak tingkah lakune,
Idih judes pisan wateke

Baca Detail

Coparan

07 July 2012 | Posted by Admin

Kari nemen, yoro kari nemen
Duwe demenan, sing percoyoan
Sing ono udan, lan sing ono angin eman
Kari kuwatir isun ngeliyo

Baca Detail