Abote Roso Rindu

04 January 2013 | Posted by Admin

Ireng kang sajroning uripku,
Opo biso ganti dadi putih
Lunganing sliramu, tanpo pamit mring aku
Ra nyono yen to bakal ngono

Baca Detail

Biyen Piye

27 April 2013 | Posted by Admin

Pr :
Yen tak pikir mas, sak jroning ati
Opo lali, opo nglali nyidrani janji
Wira-wiri, mondar-mandir ra kerso mampir
Yen tak gagas, tiwas-tiwas nambahi pikir

Baca Detail

Alum

13 November 2012 | Posted by Admin

Pirang taun dianteni,
Mekare kembange ati
Sing nduwe kipo, terus disirami
Dijogo gandhane, hang wangi

Baca Detail

Ojo Nangis

28 August 2012 | Posted by Admin

Wis menengo, ayo menengo
Ojo nangis, ayo menengo
Siro nangis, ilang ayune
Kadhung meneng, katon manise

Baca Detail