Wawuh

25 September 2012 | Posted by Admin

Horo to dik…, kok jebul slirane
Nyangopo dik…, lha kok ono kene
Pitung sasi, anggonku nggolek’i
Ketemu ono pantai prigi

Baca Detail

Cinta Sekenan

25 September 2012 | Posted by Admin

Setetes banyu putih sing mata
Nyirami pipi bli krasa
Kekasih ati kula,
Tega mendua cinta

Baca Detail

Aja Bohong

23 January 2013 | Posted by Admin

Pr :
Kula takon, jawabo aja bohong
Terus terang, mumpung lagi langka uwong
Priben maksude, priben pikire
Wong due rabi, ngakune perjaka bae

Baca Detail