Satria Kepanah

18 July 2012 | Posted by Admin

Melase, aduh melase
Wong ganteng, blesak nasibe
Mungkin takdir wis tekang waktune
Satria, sengsara uripe

Baca Detail

Wis Niat

23 June 2012 | Posted by Admin

Kula sih rela, najan urip menderita
Suka lan nrima, bagen digawa sengsara
Asal kakange, selalu menyanyangi
Cinta bli surut, emane awan lan bengi

Baca Detail

Luntur

09 July 2012 | Posted by Admin

Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Koyo koyo mung sak sire dewe

Baca Detail

Wawuh

25 September 2012 | Posted by Admin

Horo to dik…, kok jebul slirane
Nyangopo dik…, lha kok ono kene
Pitung sasi, anggonku nggolek’i
Ketemu ono pantai prigi

Baca Detail