Ilang Tanpo Aran

 

Penyanyi : Eny Sagita

Pengarang Lagu : Suminah

Kategori : Dangdut



Lirik lagu jawa Ilang Tanpo Aran

Ndak lali ning endi paranmu,
Tekan suroboyo, nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas,
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji, kapan anggonmu bali..

Ndak lali ning endi dunungmu,
Tekan gunung gudeg, nganti gunung semeru
Lan terus tak takonake,
Marang ombak’e segoro
Ra ketemu, gawe atiku nelongso..

Reff :
Kowe lungo, koyo’ dene embun isuk
Lan ugo koyo’, lintang yen awan
Ninggalake, awakku kang tanpo ruang
Blenes ilang, lan ninggal warto lan paran..

Gusti kang moho kuwoso,
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi, aku tansah ndedungo..

Ndak lali ning endi paranmu,
Tekan suroboyo, nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas,
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji, kapan anggonmu bali..

Reff :
Kowe lungo, koyo’ dene embun isuk
Lan ugo koyo’, lintang yen awan
Ninggalake, awakku kang tanpo ruang
Blenes ilang, lan ninggal warto lan paran..

Gusti kang moho kuwoso,
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi, aku tansah ndedungo.

[ver: lyrics]
[id: inzoiasb]
[ar: eny sagita]
[ti: ilang tanpo aran]
[al: dangdut jaranan]
[by: yaniliaptro]
[length: 5:03]
[00:01.55]ilang tanpo aran
[00:19.55]versi : eny sagita
[00:22.85][00:58.21][01:39.64][02:06.89][02:55.06][03:27.17][03:53.91][04:42.05]
[00:25.85][02:09.89][03:56.91]>>>
[00:26.85][02:10.89][03:57.91]>>
[00:27.85][02:11.89][03:58.91]>
[00:28.85][02:58.26]ndak lali ning endi paranmu,
[00:35.90][03:04.90]tekan suroboyo, nganti tulungagung
[00:42.82][03:12.25]ning pinggire kali brantas,
[00:46.30][03:16.02]pesisir popoh lan prigi,
[00:50.52][03:19.72]cidro ing janji, kapan anggonmu bali..
[01:11.34]ndak lali ning endi dunungmu,
[01:17.79]tekan gunung gudeg,
[01:20.73]nganti gunung semeru,
[01:25.82]lan terus tak takonake,
[01:29.32]marang ombak’e segoro,
[01:32.96]ra ketemu, gawe atiku nelongso..
[01:42.89][03:30.91]==eny sagita, ilang tanpo aran==
[02:12.89][03:59.91]kowe lungo, koyo’ dene embun isuk
[02:19.39][04:05.96]lan ugo koyo’, lintang yen awan
[02:26.56][04:13.43]ninggalake, awakku kang tanpo ruang
[02:33.49][04:19.68]blenes ilang, lan ninggal warto lan paran..
[02:40.52][04:27.37]gusti kang moho kuwoso,
[02:44.26][04:30.82]paring sabar mring kawulo,
[02:47.80][04:34.36]rino wengi, aku tansah ndedungo..

Simpan Lirik