Isih Tresno (campursari – Nurhana)

 

Penyanyi : Nurhana

Pengarang Lagu : Mulyadi

Kategori : Campursari



Lirik lagu jawa Isih Tresno (campursari – Nurhana)

Sopo kuat nglakoni,
Yen nyawang wong sing tak tresnani
Lungguh jejer lan sesandhingan,
Kimupeng tamu ra karuan

Gelo rasaning ati,
Po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan,
Seprene nggonku sesambungan

Reff :
Tego temen kowe nyidrani janji,
Nganti biso nglarani ati
Kebangeten sliramu,
Kok tego ninggalake aku

Aku mung meling janji,
Sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno,
Ning ati aku tetep gelo

Reff :
Gelo rasaning ati,
Po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan,
Seprene nggonku sesambungan

Reff :
Tego temen kowe nyidrani janji,
Nganti biso nglarani ati
Kebangeten sliramu,
Kok tego ninggalake aku

Aku mung meling janji,
Sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno,
Ning ati aku tetep gelo

Simpan Lirik