Joko Lelur (versi Baru)

 

Penyanyi : Imamoedin Al H

Pengarang Lagu : Imamoedin Al H

Kategori : Campursari



Lirik lagu jawa Joko Lelur (versi Baru)

Joko lelur, crito kanggo sedulur
Dunia yang hitam, semua sudah khatam
Tinggal yang tersisa, iman didalam dada

Dadi d..p..r, dudu kersane dewe
Dirumangsani kabeh paringe gusti
Walau soal cinta, dia kurang bahagia

Joko lelur, nasibe lagi kojur
Lungo ngaji, fitnahe tambah ndadi
Nindake tobat,kondange malah sesat

Urip iki pancen angel
Wektu dadi bandar togel
Akeh wong podo ngaramake, daging lan getihe

Bareng ninggalake maksiat,
Ajar ngaji ajar tobat
Akeh uwong podo ngece,
Ora malah ndongakake

Reff :

Gusti alloh, mugi paring hidayah
Madhangake manah, dadi sregep ngibadah
Kubur masa lalumu, itu semua sampah

Mugi-mugi, alloh maringi kuat
Sehat jasmani, ugo sehat rohani
Awet sing mimpin rakyat
Adoh soko maksiat

Gusti alloh ora sare, sing dibiji tumindake
Gusti alloh iku murah, marang kabeh titah
Kanjeng nabi yo ngendiko,sopo wong sing kebak duso
Sregepo nyuwun ngapuro, alloh bakal ridho

Simpan Lirik