Kabeh Sing Podho (kaspo)

 

Penyanyi : Dhany Gumintang

Pengarang Lagu : Nanang Yz

Kategori : Banyuwangian



Lirik lagu jawa Kabeh Sing Podho (kaspo)

Rasane wis koyo sing ono maning,
Hang biso ngganteni dedeg jejege, awak riko
Alih tah wis sun ubengi werane dunyo

Ngeduhung lan getun hang noring mburi
Apuwo bengen welas riko kok sing sun rumati
Serto wis sing ono kok buru sun rumangsani

Ilang…, saikine yo wis ilang
Ilang…, kembange ati
Ilang…, saikine yo wis ilang
Ilang…, kependhem sepi

Reff :
Nono maning hang biso dadi gandholan,
Nono maning hang biso sun nggo jujugane roso
Dhuh gusti, sun njaluk tulung nyang ndiko
Mugo bain sun sabar nerimo

Ramene dunyo keroso sintru,
Tanpo anane riko
Njangkah bareng ngliwati obahe dunyo,
Paran hang sun roso
Kabeh sing biso podho,
Kejobo yo mung ambi riko

Nono maning hang biso dadi gandholan,
Nono maning hang biso sun nggo jujugane roso
Dhuh gusti, sun njaluk tulung nyang ndiko
Mugo bain sun sabar nerimo

Ramene dunyo, keroso sintru
Tanpo anane riko
Njangkah bareng ngliwati obahe dunyo,
Paran hang sun roso
Kabeh sing biso podho,
Kejobo yo mung ambi riko

Ramene dunyo, keroso sintru
Tanpo anane riko
Paran hang sun roso
Kabeh sing biso podho,
Kejobo yo mung ambi riko

Simpan Lirik