Kodrat

 

Penyanyi : Didi Kempot & Tutut

Kategori : Keroncong



Lirik lagu jawa Kodrat

Lk :
Opo isih ono, aku ning atimu
Roso tresno sing isih kanggo awakku
Aku uwis ngerti, aku uwis ngrumangsani
Aku lan kowe, ra biso nyawiji

Pr :
Ngantio saiki, rasane atiku
Ora kenyo, mikirake awakmu
Roso tresnaku iki, isih nancep ning ati
Nganti sak uces sak tekane pati

Lk :
Nengopo tresnaku nggo tresnamu
Diparingi garise kasunyatan
Koyo njerit-njerit jroning atiku
Naliko aku ketemu sliramu

Pr :
Yen tak rasa’ake, laraning atiku
Ra biso, bebrayan karo sliramu
Senadyan akeh priyo,senadyan akeh wong bagus
Sliramu kang jumonggo ing atiku

Reff :

Pr :
Ngantio saiki, rasane atiku
Ora kenyo, mikirake awakmu
Roso tresnaku iki, isih nancep ning ati
Nganti sak uces sak tekane pati

Lk :
Nengopo tresnaku nggo tresnamu
Diparingi garise kasunyatan
Koyo njerit-njerit jroning atiku
Naliko aku ketemu sliramu

Pr :
Yen tak rasa’ake, laraning atiku
Ra biso, bebrayan karo sliramu
Senadyan akeh priyo,senadyan akeh wong bagus
Sliramu kang jumonggo ing atiku

Simpan Lirik