Loro Sesigar

 

Penyanyi : Sumiati

Kategori : Banyuwangian



Lirik lagu jawa Loro Sesigar

Waktu kembang mawar mekar,
Mbarengi ati kang wis tambar
Cinta suci…, kang sing kebales
Koyo-koyo ati loro sesigar

Sopo wonge sing kantru-kantru
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit…, ring driji kiwo
Kembang mawar, digowo wong liyo

Reff :
Alah nagut, riko ngloro ati
Janjine riko nyulayani
Weruho gedigi sing arep kenalan
Wis kadhung ati loro sesigar

Sopo wonge sing kantru-kantru
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit…, ring driji kiwo
Kembang mawar, digowo wong liyo

Reff :
Alah nagut, riko ngloro ati
Janjine riko nyulayani
Weruho gedigi sing arep kenalan
Wis kadhung ati loro sesigar

Sopo wonge sing kantru-kantru
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit…, ring driji kiwo
Kembang mawar, digowo wong liyo

Simpan Lirik