Oplosan

 

Penyanyi : Wiwik S

Kategori : Dangdut



Lirik lagu jawa Oplosan

Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan,
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran..

Ojo diteruske mendeme,
Mergo ora ono untunge,
Yo cepet marenono mendemmu,
Ben dowo umurmu..

Oplosan, oplosan, oplosan..
Reff :
Coba sawangen kae konco kancamu,
Akeh sing podo gelempangan,
Ugo akeh sing kelesetan,
Ditumpakke ambulan..

Yo wis cukupno anggonmu mendem,
Yo wis cukup anggonmu gendeng,
Yo mari-mario, yo leren-lereno
Ojo diterus-terusno..

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane..

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane..

Oplosan, oplosan, oplosan..
Reff :
Kembali ke atas..opo ora eman…

[ver:lyrics]
[id: czpbhcsb]
[ar: wiwik s.]
[ti: oplosan]
[al: dangdut jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 7:28]
[00:01.03]oplosan
[00:44.53]versi : wiwik s
[00:47.53][01:39.29][01:48.12][03:35.44][03:43.32][05:05.29][05:14.37][06:58.52][07:07.96]
[00:50.53][01:59.78][04:18.20][05:25.81]>>>
[00:51.53][02:00.78][04:19.20][05:26.81]>>
[00:52.53][02:01.78][04:20.20][05:27.81]>
[00:53.53][04:21.20]opo ora eman duite,
[00:59.14][04:26.94]gawe tuku banyu setan,
[01:05.47][04:32.24]opo ora mikir yen mendem,
[01:11.43][04:38.07]iku biso ngrusak pikiran..
[01:17.71][04:44.33]ojo diteruske mendeme,
[01:22.87][04:49.61]mergo ora ono untunge,
[01:28.74][04:55.30]yo cepet marenono mendemmu,
[01:34.27][05:00.49]ben dowo umurmu..
[01:42.71][03:37.50][05:07.46][07:01.11]oplosan, oplosan, oplosan..
[02:02.78][05:28.81]coba sawangen kae konco kancamu,
[02:08.80][05:34.56]akeh sing podo gelempangan,
[02:15.21][05:40.74]ugo akeh sing kelesetan,
[02:20.83][05:46.32]ditumpakke ambulan..
[02:26.18][05:51.88]yo wis cukupno anggonmu mendem,
[02:32.34][05:57.44]yo wis cukup anggonmu gendeng,
[02:38.57][06:03.46]yo mari-mario, yo leren-lereno
[02:43.99][06:09.24]ojo diterus-terusno..
[02:49.93][06:15.04]tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
[02:56.67][06:21.57]emanen nyawamu,
[02:59.72][06:24.15]ojo mbok terus-teruske,
[03:03.84][06:28.50]mergane, ora ono gunane..
[03:12.98][06:37.72]tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
[03:19.80][06:43.95]emanen nyawamu,
[03:22.54][06:46.86]ojo mbok terus-teruske,
[03:26.33][06:50.70]mergane, ora ono gunane..

Simpan Lirik