Pahit Madu

 

Penyanyi : Didi Kempot

Kategori : Lirik Lagu Jawa



Lirik lagu jawa Pahit Madu

Sopo wong sing nora krungu,
Lelewamu lamun yen gumuyu,
Yen pinuju hangujiwat,
Ngasorake, widodari jagat..

Eseme jan pahit madu,
Biso gawe sengsem ing pandulu,
Mencorong katon tejane,
Slagane datan digawe-gawe..

Sun lelo lelo,
Aduh nimas, ojo gawe cuwo
Ibo bungahing atiku,
Lamun biso, sumandhing sliramu..

Ora awan ora wengi,
Tak suwun tansah setyo ing janji,
Ngujiwatmu mugo biso,
Dadi srono wanito utomo..

[ver: lyrics]
[id: wizqwlsn]
[ar: didi kempot]
[ti: pahit madu]
[al: langgam]
[by: yanilipatro]
[length: 3:12]
[00:01.89]pahit madu
[00:41.33]versi : didi kempot
[00:44.94]
[00:47.31]>>>
[00:48.31]>>
[00:49.31]>
[00:50.31]sopo wong sing nora krungu,
[00:57.48]lelewamu lamun yen gumuyu,
[01:07.61]yen pinuju hangujiwat,
[01:14.53]ngasorake, widodari jagat..
[01:25.14]eseme jan pahit madu,
[01:32.08]biso gawe, sengsem ing pandulu
[01:42.72]mencorong katon tejane,
[01:49.49]slagane datan, digawe-gawe..
[01:59.96]sun lelo lelo,
[02:06.85]aduh nimas, ojo gawe cuwo
[02:15.76]ibo bungahing atiku,
[02:24.32]lamun biso, sumandhing sliramu..
[02:35.78]ora awan ora wengi,
[02:41.95]tak suwun tansah setyo ing janji,
[02:50.75]ngujiwatmu mugo biso,
[02:59.37]dadi srono wanito utomo..
[03:08.37]

Simpan Lirik