Pamit Ngaji

 

Penyanyi : Bugie

Pengarang Lagu : Bugie

Kategori : Pop Jawa & Suriname



Lirik lagu jawa Pamit Ngaji

I..ki.., ono cerito..
Nanging ra biso diteladani
Bocah saiki, wis podo pinter
Nanging pintere, dinggo ngapusi
Wong tuane, diapusi…
Guru ngajine, ugo diapusi..

I..ki.., ono cerito..
Nanging ra biso diteladani
Bocah saiki, wis podo pinter
Nanging pintere, dinggo ngapusi
Wong tuane, diapusi…
Guru ngajine, ugo diapusi..

Jarene pamit ngaji,
Nanging ora dilakoni
Malah omben-ombenan,
Mabuk-mabuk’an ning prapatan

Jarene pamit ngaji,
Nanging ora dilakoni
Malah do pacaran,
Empet-empetan ning pojok’an

Opo podo ora ngerti,
Gusti alloh moho pirso
Opo podo ora wedi,
Neroko kuwi ono…

Reff :
Jarene pamit ngaji,
Jarene pamit ngaji

Simpan Lirik