Tembang Kangen

 

Penyanyi : John Pasta

Kategori : Pop Jawa & Suriname



Lirik lagu jawa Tembang Kangen

Wis ono pirang taun, suwene ora ketemu
Kepiye kabare, kowe kabeh sing ning kene
Opo isih podo iling karo aku

Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen

Reff :
Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen

Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen

Simpan Lirik