Terminal Gagak Rimang

 

Penyanyi : Wawan Jembet

Pengarang Lagu : Wawan Jembet

Kategori : Dangdut



Lirik lagu jawa Terminal Gagak Rimang

Sumisih lungo gawe atiku,
Loro rasane tembus ning dodo
Saben wengi tansah tak kanti,
Yen awan aku tansah kelingan

Opo wis pancen iki garis uripku,
Tresnaku mesti kelunto-lunto
Sabendino nggo ngitung wektu,
Wis pirang taun anggonku nunggu

Reff :
Ning kene sayang,
Aku tansah ngenteni tekamu
Terminal gagak rimang,
Terminal blora sing dadi kenangan

Ning kene sayang,
Aku tansah ndedonga saben wektu
Dongaku, mugo-mugo enggal ketemu

Yen kowe kelingan, enggal-enggalo bali
Yen ra bali mbokyo kirimo warto
Yo ben atiku tenang,
Dadine tresnaku ora ngambang

Reff :
Ning kene sayang,
Aku tansah ngenteni tekamu
Terminal gagak rimang,
Terminal blora sing dadi kenangan

Ning kene sayang,
Aku tansah ndedonga saben wektu
Dongaku, mugo-mugo enggal ketemu

Sumisih lungo gawe atiku,
Loro rasane tembus ning dodo
Saben wengi tansah tak kanti,
Yen awan aku tansah kelingan

Opo wis pancen iki garis uripku,
Tresnaku mesti kelunto-lunto
Sabendino nggo ngitung wektu,
Wis pirang taun anggonku nunggu
Wis pirang taun anggonku nunggu

Sumber video http://www.youtube.com/watch?v=p88xnehjlt4

[versi: lyric]
[ar: wawan jembet]
[ti: terminal gagak rimang]
[al: dangdut jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:45]
[00:01.56]terminal gagak rimang
[00:06.56]ciptaan : wawan jembet
[00:09.56]versi : wawan jembet
[00:12.56]
[00:15.56]***
[00:16.56]**
[00:17.56]*
[00:18.95]sumisih lungo gawe atiku,
[00:23.79]loro rasane tembus ning dodo
[00:28.22]saben wengi tansah tak kanti,
[00:32.08]yen awan aku tansah kelingan
[00:38.28]opo wis pancen iki garis uripku,
[00:42.26]tresnaku mesti kelunto-lunto
[00:46.54]sabendino nggo ngitung wektu,
[00:50.39]wis pirang taun anggonku nunggu
[00:55.75]
[01:24.79]***
[01:25.79]**
[01:26.79]*
[01:27.79]ning kene sayang,
[01:31.87]aku tansah ngenteni tekamu
[01:36.70]terminal gagak rimang,
[01:39.92]terminal blora sing dadi kenangan
[01:45.66]
[01:57.79]***
[01:58.79]**
[01:59.79]*
[02:00.98]ning kene sayang,
[02:05.49]aku tansah ndedonga saben wektu
[02:09.76]dongaku, mugo-mugo enggal ketemu
[02:18.25]yen kowe kelingan, enggal-enggalo bali
[02:22.76]yen ra bali mbokyo kirimo warto
[02:27.27]yo ben atiku tenang,
[02:31.33]dadine tresnaku ora ngambang
[02:36.21]
[03:06.55]***
[03:07.46]**
[03:08.88]*
[03:09.51]ning kene sayang,
[03:13.31]aku tansah ngenteni tekamu
[03:17.32]terminal gagak rimang,
[03:20.47]terminal blora sing dadi kenangan
[03:26.00]
[03:37.55]***
[03:38.46]**
[03:39.88]*
[03:40.80]ning kene sayang,
[03:45.73]aku tansah ndedonga saben wektu
[03:50.28]dongaku, mugo-mugo enggal ketemu
[03:57.25]
[03:58.81]sumisih lungo gawe atiku,
[04:03.20]loro rasane tembus ning dodo
[04:07.61]saben wengi tansah tak kanti,
[04:11.73]yen awan aku tansah kelingan
[04:16.86]opo wis pancen iki garis uripku,
[04:21.63]tresnaku mesti kelunto-lunto
[04:26.11]sabendino nggo ngitung wektu,
[04:30.26]wis pirang taun anggonku nunggu
[04:33.85]wis pirang taun anggonku nunggu
[04:39.37]

Simpan Lirik