Tompo Lamaran

 

Penyanyi : Sumiati

Pengarang Lagu : Sutrisno

Kategori : Banyuwangian



Lirik lagu jawa Tompo Lamaran

Duh senenge ati, ati bunga ring dino iki
Tompo lamaran, awak isun poco bakalan
Saiki kelaksan, aduh kakang ayem ring pikiran

Saiki bakalan, emak bapak emeh duwe besan
Dulur isun kabeh, dho nyekseni waktu lamaran
Dag dig duge ati, nang calon mertuo rodo sungkan

Reff :
Bakalan nang riko, isun pasrah sing krono dipokso
Ojo sampek riko, duwe seneng nang lare liyo

Yo sedelo maning, awak isun arep munggah kawin
Cager yo senenge, lungguh kwade jejer disandhing

Duh senenge ati, ati bunga ring dino iki
Tompo lamaran, awak isun poco bakalan
Saiki kelaksan, aduh kakang ayem ring pikiran

Reff :
Bakalan nang riko, isun pasrah sing krono dipokso
Ojo sampek riko, duwe seneng nang lare liyo

Yo sedelo maning, awak isun arep munggah kawin
Cager yo senenge, lungguh kwade jejer disandhing

Duh senenge ati, ati bunga ring dino iki
Tompo lamaran, awak isun poco bakalan
Saiki kelaksan, aduh kakang ayem ring pikiran

Simpan Lirik