Walang Kekek (bosas Jawa)

 

Pengarang Lagu : Anjarani

Kategori : Bossanova



Lirik lagu jawa Walang Kekek (bosas Jawa)

Walang kekek, menclok ning tembok
Mabur maneh, menclok ning pari
Ojo ngenyek, karo wong wedok
Tinggal lungo, setengah mati

Walang abang, menclok ning koro
Walang biru, walange putih
Bujang maneh, ora ngluyuro
Duwe bojo, yo ra tau muleh

E…ya..ye, ya ye..ya
Eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Andheng andheng, ono pilingan
Jo dipandheng, mundhak kelingan

Reff :
Walang ireng, mabur brengengeng
Walang ireng, dowo sothange
Yen kowe seneng, ojo mung mandheng
Golek ono, ngendi omahe

Walang kekek, walange kayu
Walang kayu, menclok ning lemah
Yen kepengen, arep melu aku
Yeng mung trimo, tak kon jogo omah

E…ya..ye, ya ye..ya
Eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Biso nggambang, ora biso nyuling
Biso nyawang, ora biso nyandhing

Reff :
Walang kekek, menclok ning tembok
Mabur maneh, menclok ning pari
Ojo ngenyek, karo wong wedok
Tinggal lungo, setengah mati

Walang abang, menclok ning koro
Walang biru, walange putih
Bujang maneh, ora ngluyuro
Duwe bojo, yo ra tau muleh

E…ya..ye, ya ye..ya
Eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Andheng andheng, ono pilingan
Jo dipandheng, mundhak kelingan

Simpan Lirik