Widodari Mbengi

 

Penyanyi : Wawan Jembet

Pengarang Lagu : Wawan Jembet

Kategori : Dangdut



Lirik lagu jawa Widodari Mbengi

Biyen pancen ono roso,
Sing tak pendem ning atiku
Saiki lungo ilang roso,
Tak lalekno tresno tresnamu

Kowe pancen widodari mbengi,
Kenopo kowe mekso ketemu
Aku rak pengen loro atiku,
Yen wis tresno kok tinggal lungo

Angin mbengi, kandani atiku
Kudu piye ngadepi, roso iki
Aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
Koyo lengo, nyampur karo banyu
Lintang-lintang, ojo nggur sadermo nyawang
Aku bingung, mikirke roso iki

Yen srengengene lungo bali,
Bulane teko ganti mbengi
Sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
Ngudoroso kangenku iki

Reff:
Kowe pancen widodari mbengi,
Kenopo kowe mekso ketemu
Aku rak pengen loro atiku,
Yen wis tresno kok tinggal lungo

Angin mbengi, kandani atiku
Kudu piye ngadepi, roso iki
Aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
Koyo lengo, nyampur karo banyu
Lintang-lintang, ojo nggur sadermo nyawang
Aku bingung, mikirke roso iki

Yen srengengene lungo bali,
Bulane teko ganti mbengi
Sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
Ngudoroso kangenku iki

Sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jasxgkyqflq

[versi:lyric]
[ar: wawan jembet]
[ti: widodari mbengi]
[al: dangdut jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:31]
[00:02.14]widodari mbengi
[00:07.14]ciptaan : wawan jembet
[00:10.14]versi: wawan jembet
[00:13.14]
[00:33.14]***
[00:34.14]**
[00:35.14]*
[00:36.67]biyen pancen ono roso,
[00:41.98]sing tak pendem ning atiku
[00:45.76]saiki lungo ilang roso,
[00:49.88]tak lalekno tresno tresnamu
[00:55.31]kowe pancen widodari mbengi,
[00:59.75]kenopo kowe mekso ketemu
[01:03.74]aku rak pengen loro atiku,
[01:08.09]yen wis tresno kok tinggal lungo
[01:14.39]angin mbengi, kandani atiku
[01:22.17]kudu piye ngadepi, roso iki
[01:30.20]aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
[01:37.69]koyo lengo, nyampur karo banyu
[01:45.24]lintang-lintang, ojo gur sadermo nyawang
[01:53.94]aku bingung, mikirke roso iki
[02:01.49]yen srengengene lungo bali,
[02:06.11]bulane teko ganti mbengi
[02:09.96]sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
[02:14.16]ngudoroso kangenku iki
[02:18.59]
[02:51.11]***
[02:52.11]**
[02:53.11]*
[02:54.11]kowe pancen widodari mbengi,
[02:58.24]kenopo kowe mekso ketemu
[03:01.97]aku rak pengen loro atiku,
[03:06.37]yen wis tresno kok tinggal lungo
[03:11.32]angin mbengi, kandani atiku
[03:19.05]kudu piye ngadepi, roso iki
[03:24.61]aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
[03:35.58]koyo lengo, nyampur karo banyu
[03:42.31]lintang-lintang, ojo gur sadermo nyawang
[03:51.62]aku bingung, mikirke roso iki
[03:58.71]yen srengengene lungo bali,
[04:03.72]bulane teko ganti mbengi
[04:07.99]sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
[04:12.02]ngudoroso kangenku iki
[04:17.80]

Simpan Lirik