Oplosan

18 May 2013 | Posted by Admin

Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan,
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran..

Baca Detail

Layang Sworo

11 March 2013 | Posted by Admin

Layangmu, lewat sms hp-mu
Raiso, ngobati kangenku
Sworomu, lewat telepon gratisan
Raiso, ngalai yen sesandhingan

Baca Detail

Sri Huning

05 August 2012 | Posted by Admin

Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wis prasojo hanambut branti

Baca Detail

Kebelet Kawin

18 March 2013 | Posted by Admin

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Baca Detail
1 dari 200 Next