Oplosan

18 May 2013 | Posted by Admin

Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan,
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran..

Baca Detail

Layang Sworo

11 March 2013 | Posted by Admin

Layangmu, lewat sms hp-mu
Raiso, ngobati kangenku
Sworomu, lewat telepon gratisan
Raiso, ngalai yen sesandhingan

Baca Detail

Kebelet Kawin

18 March 2013 | Posted by Admin

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Baca Detail

Sri Huning

05 August 2012 | Posted by Admin

Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wis prasojo hanambut branti

Baca Detail

Perawan Kalimantan (karindangan)

30 August 2012 | Posted by Admin

Lk :
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan
Pr :
Rancak liwat kasubarang
Dalam hati tarasa supan
Kumaharap minta ditagur
Gasan ubat karindangan
Lk :
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung
Pr :
Hiring kiwa bahiring kanan
Paksa mata suruh bapajam
Bamalaman kada taguring
Kaingatan si rambut panjang

Pr :
Aduh uma abah aduh
Satiap malam ulun tabayang
Hati dandaman
Apakah kawa ulun manyandang

Baca Detail
1 dari 200 Next