Nggoda (langgam)

26 November 2012 | Posted by Admin

Naliko jaman semono cah ayu
Aku pamit mring sliramu
Aku pamit ngudi ilmu
Banjur lungo ninggalke desaku

Baca Detail

Slendang Biru (langgam)

20 August 2012 | Posted by Admin

Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Baca Detail

Sengsem

17 January 2013 | Posted by Admin

Prasetyane kang kawiyos,
Dhuh luhure
Iku dadyo sengsem mring atiku,
Dhuh wong manis

Baca Detail

Dadi Ati (langgam)

11 April 2013 | Posted by Admin

Lk : (bowo)
“gegarane.. wong akrami..,
Dudu.. bondho.. dudu..rupo..
Hamung..ati..pawi..ta..ne..
Luput.. pisan.., keno..pi..san..
Yen gam..pang…, luwih.. gampang..
Yen angel a..ngel ke…lang…kung…
Tan keno.. ti..numbas.. arto… “

Baca Detail

Sarung Jagung

25 May 2013 | Posted by Admin

Pr :
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Baca Detail
1 dari 3 Next